Ta med bildene dine til skannemøte på Oslofjordmuseet

Vi ønsker velkommen til årets første møte i historielaget.

Tirsdag 16. januar klokken 19.00 arrangerer vi et nytt skannemøte på Oslofjordmuseet der vi inviterer folk til å komme og få sine Vollen-bilder skannet eller også reparert. Vi legger gjerne ut slike bilder på lagets facebook-side, som nå snart har 800 medlemmer.

På møtet vil vi også vise noen lokalhistoriske filmsnutter. Per Natvig vil vise digitalserte utgaver av tre gamle super-8-filmer. Den første er fra en tur Oslo-Tønsberg t/r for arbeiderne ved Arnestad bruk. Båten var blitt brukt som utstillingsbåt av Arnestad rundt kysten. Den andre viser demonstrasjon av et av Arnestads produkter på en utstilling på Frogner. Den tredje viser hvordan eiendommen “Bakkeli”, der familien Natvig bodde, så ut i sin tid.

Rockestolen, A-Kroken og de flotteste skipsmøbler ble produsert på Arnestad Bruk, der Oslofjordmuseet i dag ligger med sine leiligheter på toppen.

NB: Om noen sitter på digitaliserte filmsnutter som de tror kan ha lokalhistorisk  interesse, er de velkomne til å ta dem med og vise dem fram (fra minnepinne).

Vi varsler også om årsmøte i Vollen historielag tirsdag 13. februar kl. 1900 på Oslofjormuseet. Forslag til behandling sendes til post@vollenhistorie.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s