Helt trygt å spise blåskjell i Vollen på «Skjælsøndag»

For femte år på rad inviterer Vollen historielag og Oslofjordmuseet til den årlige «Skjælsøndagen». På årets palmesøndag 14. april blir det mellom klokken 13 og 15 mulig å smake på årets blåskjell – og det er helt trygt!

– De blåskjella vi serverer er garantert friske! De er ikke plukket i Vollen-fjæra, for der er det nesten ikke noe igjen, sier Vollen historielags leder Harald Bøkman.

– Vi tilbereder årets blåskjell på stranda foran museet. Alle er hjertelig velkomne til en liten smak av vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s