Hurra for Svend Aage!

En gang for lenge siden, i 2015, ble Vollen historielags bilde- og anekdotearkiv lansert. Navnet ble lansert av Frode T Omdahl, og Svend Aage ble den drivende kraften bak denne virksomheten, noe alle som har blitt medlemmer hos oss raskt har kunnet observere.

Stor takk til vår alles bilderedaktør, profesjonell og engasjert, for facebook, for årboka vår og for at du alltid stiller opp. Sammen med Sonia utgjør dere et fint lag. Foto: Svein-Ivar Fors

Svend Aages sans for fotodokumentasjon, fra bilder med historisk sus til å dokumentere det hverdagslige og flyktige – som ofte i ettertid vil vise seg å romme viktige minner, har resultert i at vi allerede i dag sitter på en bildeskatt vi ikke ville ha vært i stand til å samle inn med tradisjonelle metoder. Svend Aage spinner ofte videre på bilder som andre legger ut, gjerne med et ”ledende” spørsmål, noe som gjør dokumentasjonen rikere.

I skrivende stund er det trolig bare timer om å gjøre før vi kan markere at vår facebook-side har ETT TUSEN MEDLEMMER. Det vil vi markere ved at en velfortjent skål vil bli brakt til Svend Aage med kurér, men han må sjøl finne fram trombonen og blåse en fanfare utover hele vide Vollen.

Og takk til alle dere ute som er med på denne dugnaden, som vi regner med aldri vil ta slutt.

Du finner Vollen historielags bilde- og anekdotearkiv ved å klikke HER

Hilsen styret i Vollen historielag

  1. april, 2020

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s