Vollen historielags program høsten 2020

Møtene er åpne og gratis, bortsett fra egne medlemsmøter.

Tirsdag 15. september kl. 19.00: «Mitt Vollen», ved Per Natvig. Som sønn av grunnleggeren av Arnestad Bruk, Ragnar Chr. Natvig og kona Lillo, var Per godt posisjonert til å følge driften av bruket og livet ellers i Vollen. På Oslofjordmuseet.
(NB: Dette møtet er tidligere annonsert som å bli avholdt tirsdag 8. september på Selvik-villaen, men både tid og sted er flyttet på grunn av folkehelsesituasjonen).

Tirsdag 22. september kl. 17.00 på Tofte: Medlemsutflukt: Gjensyn med ”Maud”. Prosjektleder Jan Wanggaard er vår vert. Obligatorisk påmelding til post@vollenhistorie.no. Oppmøte på Østnestangen i Tofte. Folkehelseforbehold.

Tirsdag 13. oktober kl. 19.00: Hva kan gamle bilder fortelle oss? Lokalhistoriske bildeskatter. Ved Per Olav Torgnesskar, avdelingsdirektør ved Museene i Akershus og Svend Aage Madsen, historielagets bilderedaktør. Samarrangement med Oslofjordmuseet. På Oslofjordmuseet.

Tirsdag 10. november kl. 19.00: Slektsgransking – hva kan en finne ut om sin egen slekt? Slektsgransker Liv Birgit Christensen bistår oss. På Oslofjordmuseet.

Tirsdag 8. desember kl. 19.00: Vårt tradisjonelle julefestmøte for medlemmer må utgå på grunn av folkehelsesituasjonen. I stedet arrangerer vi utpakking og overrekkelse av årets årbok, med nogo attåt, på Oslofjordmuseet. For medl. og ledsagere.

Vi håper mange vil støtte oss også i år:
Årskontingenten er kr 250,- inkludert lagets årbok. Famliemedlemskap kr 400,-
Konto 1503 37 30087. 

 

Bringebærfestivalen 2020 avlyst

Årets Bringebærfestival, som skulle vært avholdt i Vollen i helga 15.-16. august, måtte dessverre avlyses på grunn av folkehelsesituasjonen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s