Glimt fra Vollen 2020

VOLLEN HISTORIELAGETS ÅRBOK 2020

Boka kan bestilles via e-post:
bok@vollenhistorie.no
Husk å oppgi navn, adresse og hvor mange bøker du ønsker å få tilsendt.
Boka koster kr 200, og frakt kommer i tillegg.

Tidlig i desember 2020 fikk Vollen historielags medlemmer denne meldingen:

Kjære medlemmer av Vollen historielag

Vi har på grunn av koronasituasjonen måttet avlyse vårt julefestmøte, der de frammøtte tradisjonelt har fått utdelt årets årbok.

Lagets årbok for 2020 ligger klar til distribusjon. Vi kan glede dere med at dere også i år vil motta 150 sider med vollenhistorie, på tross av at redaksjonen har hatt en del utfordringer på grunn av koronaen.

Spørsmålet blir da: Hvordan kan vi få distribuert så mange årbøker som mulig mest effektivt? I år må vi fri til dere, og håper dere har anledning til å være med på en felles dugnad, som går ut på følgende:

Vi har leid den såkalte ”Rorbua” i 1. etasje i ”Huset”, som er det nye navnet på Helselagshuset midt i Vollen sentrum.

Der vil vi være til stede mellom kl. 14.00 og 20.00 førstkommende tirsdag den 8. desember.

Innenfor det tidsrommet kan dere komme innom og hente årboka, enten dere kommer til fots eller bilende. Vi vil distribuere boka utenfor huset, så dere slipper å gå inn. Det er dårlig med parkeringsmuligheter foran Huset, men det finnes jo mange andre muligheter i Vollen sentrum.

Som i tidligere år må dere ha betalt årets medlemskontingent for å få årboka. Det vil bli sjekket mot våre oppdaterte medlemslister.

Dere må gjerne kjøpe flere årbøker som gaver. Årboka koster kr. 200 i utsalg. Vi vil også ha fjorårets årbok til salgs, til redusert pris. Vi tar kontanter eller Vipps

De av dere som ikke har anledning til å møte opp eller bor lenger unna vil i dagene som følger få boka i postkassa, enten ved bud eller Posten.

Hilsen styret og årboksredaksjonen

Årskontingenten er kr. 250, inkludert lagets årbok. Famliemedlemskap kr. 400. Konto 1503.37.30087

En kommentar om “Glimt fra Vollen 2020

  1. Er nok Interessert i Vollen som er mitt barndoms sted siden vi bodde i Strandvik Vollen i Asker å gikk på Gisle skole ! Min mor hette Selma Guldbrandsen som barn , og hennes far hette Thorvald Guldbrandsen som var far til min mor Selma . Han hadde båtslipp å tok vare på båten til den gang Kronprins Olav . Derav mitt navn Haakon Olav siden jeg er født på hans fødselsdag 02-07-1943 Min Bestemors hus er fredet å hun hette Inga Guldbrandsen . Derav min interesse for historielaget-Vollen På profilen min til mitt nettsted ser dere det nye huset hvor det gamle sto , å til venstre står det huset som er fredet ! Har og konto på Twitter .

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s