Julefestmøtet utsatt til mai

Gode medlemmer av Vollen historielag

Årets julefestmøte har vært planlagt som en markering av at historielaget snart har vært i virksomhet i ti år, med andre ord, et jubileumsfestmøte. Vi ville riktignok ha vært tidlig ute, for historielaget ble grunnlagt den 15. mai 2013.

Fokus for julemøtene våre har, foruten å være en fin anledning til å komme sammen i uformelle former, vært presentasjonen av lagets årbok og underholdning knyttet til årbokas innhold. 

I anledning tiårs-jubileet har styret og årbokredaksjonen ønsket å gi dere et annerledes innhold enn i de vanlige årbøkene, nemlig en mer sammenhengende framstilling av Vollensamfunnets historie. Arbeidet med dette har vært godt i gang, men det har vist å være mer ambisiøst enn det vi opprinnelig forestilte oss. Vi trenger rett og slett mer tid for å sy sammen en framstilling som forhåpentligvis vil kunne stå seg i mange år framover. 

På denne bakgrunnen har styret besluttet å ikke arrangere et julefestmøte i år, og heller utsette det til et jubileumsfestmøte på Vennely rundt den 15. mai, med mange interessante blikk og minner inn i vår egen historie. 

En del av dere har allerede meldt dere på og betalt for det planlagte julefestmøte. Dere vil bli refundert når vår kasserer vender tilbake fra sørlige egner i begynnelsen av desember. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre for dere.

Vennlig hilsen

Styret 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s